اپل در ماه سپتامبر هر ساله در رویدادی از آیفون های جدید خودش رونمایی می کند و امسال هم که سالگرد 10 سالگی آیفون بود با یک آیفون ویژه و با چهره ای جدید این سالگرد را جشن گرفت. آیفون 10 یا همان آیفون X این آیفون متفاوت است که هم نام متفاوتی دارد و هم ظاهر متفاوت تری به خود گرفته است. درواقع X در نام آیفون 10 حرف X در الفبای انگلیسی نیست و عدد 10 به زبان رومی است به همین خاطر این آیفون را آیفون ایکس نخوانده و با نام آیفون 10 می خوانند.
این سبک نام گذاری اپل برای عدد 10 را پیش از این در سیستم عامل OS X نیز دیده بودیم اما نکته جالب این کار اپل آنجاست که آیفون 9 را از فهرست آیفون ها حذف کرد و از آیفون 8 به یک باره به آیفون 10 رفت که این حرکت یادآور نام گذاری ویندوز 10 مایکروسافت است. مایکروسافت برای اینکه نشان دهد ویندوز 10 نسبت به ویندوز 8 تغییر های زیادی کرده و هم شکستش در ویندوز 8 را جبران کند و کاربران ویندوز 7 را که بیشترین سهم در بازار ویندوز را در اختیار داشت مجاب به نصب ویندوز جدید کند شماره 9 ویندوز را حذف و ویندوز جدیدش را ویندوز 10 خطاب کرد. به همین جهت می توان گفت اپل هم برای ترغیب کاربران آیفون های قدیمی تر به خرید آیفون 10 از همین روش نام گذاری مایکروسافت استفاده کرده است.
اما در ادامه ذره بین پیانتک روی این گوشی خواهد رفت و به نقد و بررسی آیفون 10 خواهیم پرداخت. با پیانتک همراه باشید.
طراحی و کیفیت ساخت
بگذارید بررسی را از بزرگترین بخش تغییر طراحی آیفون 10 شروع کنیم. همانطور که قبلا هم در نقد و بررسی آیفون 8 و نقد و بررسی آیفون 8 پلاس عنوان کردیم اپل جنس بدنه پشتی آیفون ها را در سال 2017 دست خوش تغییر کرده و این بار از جنس شیشه برای پشت آن ها استفاده کرده است که در آیفون 10 علاوه بر طراحی پشت شیشه ای، تغییر زاویه دوربین دوگانه از افقی به عمودی نیز نسبت به آیفون های دارای دوربین دوگانه قبلی مشاهده می کنیم. قسمت شیشه ای پشت آیفون 10 مقاومت خوبی در برابر خط و خش و ضربات سبک احتمالی دارد.
در قاب دور آیفون 10 اپل از همان ساختار آلیاژ آلومینیوم سری 7000 استفاده کرده که مقاومت خوبی هم در برابر ضربات و خط و خش در دور آیفون 10 مشاهده کنیم. در قسمت سمت راست بدنه کلید پاور و اسلات سیم کارت، در سمت چپ کلید های کم و زیاد صدا به صورت جدا از هم و کلید قطع و وصل صدا و در قسمت پایینی بدنه نیز اسپیکر، میکروفون و پورت لایتنینگ اپل قرار گرفته است. یک اسپیکر دیگر نیز در بخش بالا در زیر بخش بریدگی صفحه نمایش قرار گرفته است.

این گوشی همچنین گواهینامه IP67 نیز دریافت کرده و در برابر گرد و غبار و آب مقاوم است و تا عمق 1 متری به مدت 30 دقیقه در آب دوام خواهد آورد که نتایج جتی بهتر از این نیز نشان داده اند.
مثل آیفون 7 و آیفون 8، آیفون 10 نیز از جک 3.5 میلیمتری هدفون بی بهره است و در صورتی که بخواهید از هدفون استفاده کنید یا باید با پورت لایتنینگ از هدفون خود آیفون 10 استفاده کنید یا یک هدفون بی سیم تهیه کنید. همچنین اگر هدفون های با استاندارد جک 3.5 میلیمتری داشته باشید می توانید از تبدیل جک 3.5 میلیمتری هدفون به لایتنینگ که اپل در درون جعبه قرار داده استفاده کنید.
آیفون 10 یک گوشی خوش دست است که می توان با یک دست به نقاط مختلف صفحه نمایش دسترسی داشت اما نکته اذیت کننده آنجاست که وزن این دستگاه که حدود 174 گرم است نسبت به قد و قواره 143.6×70.9×7.7 میلیمتری اش تقریبا زیاد است و همچنین گاهی اوقات ممکن است در در انجام سریع برخی اکشن های آیفون 10 نظیر جا به جا شدن بین اپلیکیشن ها دستگاه از دستتان سُر بخورد. به طور کلی اپل در آیفون 10 طراحی و کیفیت ساخت خوبی را استفاده کرده است.
صفحه نمایش
آیفون 10 از نظر اندازه تفاوت چندانی با اندازه آیفون های 4.7 اینچی 7 و 8 ندارد اما به خاطر حذف حاشیه دور صفحه نمایش اندازه صفحه نمایش آن به 5.8 اینچ با رزولوشن 2436×1125 و تراکم پیکسلی 458 پیکسل بر اینچ رسیده است. این صفحه نمایش با تکنولوژی Super AMOLED سامسونگ و تکنولوژی رتینای اپل تولید شده و روشنایی متوسط آن بسیار عالی و در حدود 600cd/m² است که حدود 4 درصد بهتر از صفحه نمایش گلکسی اس 8 خود سامسونگ است.
ترکیب رتینای اپل و Super AMOLED سامسونگ که اپل نام آن را سوپر رتینا گذاشته، باعث شده تا این صفحه نمایش به طور کلی حدود 10 درصد از آیفون 8 پلاس نیز بهتر باشد. آیفون 10 همچنین از ویژگی لمسی سه بعدی یا همان 3D Touch همانند نسل های اخیر آیفون بهره می برد.
تنها بخش اذیت کننده صفحه نمایش آیفون 10 بریدگی بالای صفحه نمایش است که توازن در بالا و پایین صفحه نمایش را بر هم زده و علاوه بر آن وقتی تصاویر یا فیلم های مختلف با آن باز کنید در صورتی که به صورت فول اسکرین بخواهید تصاویر یا فیلم ها را ببینید بخشی از آن تصویر یا فیلم به زیر بریدگی صفحه نمایش خواهد رفت و اگر به صورت فول اسکرین نیز نبینید عملا بهره ای از صفحه نمایش بدون حاشیه نخواهید برد.
غیر از بریدگی اذیت کننده صفحه نمایش ایراد دیگری به صفحه نمایش آیفون 10 وارد نیست و اگر این ایراد را کنار بگذاریم باید بگوییم در حال حاضر آیفون 10 بهترین صفحه نمایش را در میان تمامی گوشی های هوشمند تولید شده در سال 2017 را دارد.
دوربین
آیفون 10 از دوربین دوگانه همانند آیفون 7 پلاس و آیفون 8 پلاس بهره می برد با این تفاوت که این دوربین به صورت عمودی طراحی شده و همچنین آیفون 10 اولین آیفونی است که از ویژگی Dual optical image stabilization یا همان لرزش گیر اپتیکال دوتایی برای دوربین خود بهره می برد که مشکل دوربین آیفون 7 پلاس و آیفون 8 پلاس که تنها به یک Optical Image Stabilization مجهز بودند و باعث می شد در برخی مواقع کیفیت تصاویر و فیلم های ثبت شده با آن ها پایین بیاید و سامسونگ به فقدان آن در آیفون 7 پلاس هنگام معرفی گلکسی نوت 8 اشاره کرده بود و این ویژگی را دلیل برتری نوت 8 به آیفون 7 پلاس خوانده بود را حل می کند.
برای سنسور 12 مگاپیکسلی آیفون 10 یک لنز wide-angle با دریچه دیافراگم ƒ/1.8 وظیفه ثبت تصاویر گسترده و یک لنز telephoto با دریچه دیافراگم تنگ تر ƒ/2.4 وظیفه ثبت تصاویر بسته را بر عهده دارند که لنز telephoto باعث می شود تا آیفون 10 تا دو برابر زوم اپتیکال بدون افت پیکسل داشته باشد و علاوه بر آن به وسیله زوم دیجیتال نیز تا 10 برابر البته با افت پیکسل امکان زوم وجود خواهد داشت.
به لطف همین دوربین دوگانه حالت عکاسی پرتره نیز برای آیفون 10 در نظر گرفته شده که می تواند پس زمینه تصاویر را تا حد بسیار بالایی تار کند و عکس هایی همانند دوربین های DSLR حرفه ای خلق کند. عملکرد دوربین آیفون 10 در نور عادی بسیار خوب است ولی با اینکه فلش Quad-LED True Tone کمک زیادی به ثبت تصاویر با دوربین آیفون 10 در شرایط نوری مختلف می کند اما ثبت تصاویر با آیفون 10 در نور کم کمی مشکل به نظر می رسد.
عکاسی پاناروما تا 63 مگاپیکسل، حالا پرتره، نور پردازی پرتره، تشخیص چهره و بدن، HDR خودکار و کاهش نویز تصاویر برخی از قابلیت های دوربین دوگانه آیفون 10 است.
دوربین دوگانه آیفون 10 می تواند با کیفیت 4K با نرخ فریم 24، 30 یا 60 فریم در ثانیه، با کیفیت 1080p HD با نرخ فریم 30 یا 60 فریم بر ثانیه و با کیفیت 720p با نرخ فریم 60 فریم در ثانیه به فیلمبرداری بپردازد. این دوربین همچنین به لرزش گیر اپتیکال هنگام فیلمبرداری نیز مجهز است و علاوه بر قابلیت زوم اپتیکال تا 6 برابر زوم دیجیتال دارد. همچنین با کیفیت 1080p می توان با نرخ فریم 120 یا 240 فریم بر ثانیه نیز فیلمبرداری اسلوموشن انجام داد.
تشخیص چهره و بدن، فیلمبرداری Time‑lapse با لرزش گیر، لرزش گیر سینماتیک ویدیو برای کیفیت 720p و 1080p، فوکوس خودکار ادامه دار و کاهش نویز برخی از قابلیت های فیلمبرداری آیفون 10 است.
اما در قسمت جلوی این گوشی اپل از یک سنسور 7 مگاپیکسلی با یک لنز دارای دریچه دیافراگم ƒ/2.2 با قابلیت فیلمبرداری 1080p و لرزش گیر خودکار تصویر استفاده کرده که آن را دوربین TrueDepth می خواند. دوربین TrueDepth آیفون 10 به ویژگی هایی همچون HDR خودکار، تشخیص چهره و بدن، فلش رتینا (تولید 4 برابر نور صفحه نمایش هنگام عکاسی و شبیه سازی عملکرد فلش)، حالت پرتره و نور پردازی پرتره مجهز شده است.
قابلیت Animoji نیز به لطف ویژگی فیس آی دی در این گوشی قرار داده شده که در ادامه به بررسی آن نیز خواهیم پرداخت.
به طور کلی اپل سعی کرده دوربین آیفون 10 را در حد دوربین های DSLR مهندسی کند و در اجرای این مورد نیز تقریبا موفق عمل کرده و باید گفت آیفون 10 اگر بهترین دوربین گوشی های هوشمند 2017 را نداشته باشد اما در رده بهترین دوربین ها قرار می گیرد.
خداحافظ Touch ID، سلام Face ID
وقتی شایعات تولید یک آیفون تمام صفحه و بدون دکمه فیزیکی هوم به گوش می رسید گمانه زنی های بسیاری نیز در مورد سنسور اثر انگشت این گوشی می شد و حتی در تصاویر پرتوتایپ هایی که به بیرون درز کرده بود نیز نمونه هایی وجود داشت که سنسور اثر انگشت مانند برخی کمپانی ها در بخش پشت گوشی تعبیه شده بود که بازخورد خوبی از سمت مخاطبان نداشت.
اپل همچنین در تلاش بود تا این سنسور را با صفحه نمایش یکی کند اما موفق به انجام این کار نشد. سرانجام اپل تصمیم به حذف سنسور محبوب اثر انگشت گرفت و در هنگام معرفی آیفون 10 از ویژگی جدیدی با نام Face ID یا همان تشخیص چهره به صورت سه بعدی رونمایی کرد.
فیس آی دی یک سیستم الهام گرفته شده و تلفیق شده از سیستم های تشخیص چهره و تشخیص عنبیه است. فیس آی دی متشکل از سه بخش اصلی Dot Projector، Flood Illuminator و Infrared Camera است که وظیفه Dot Projector پرکردن فضای صورت با بیش از 30 هزار نقطه نوری است که پس از آن Infrared Camera الگوی نقطه ها را خوانده و به پردازنده برای ثبت و پردازش ارسال می کند. Flood Illuminator نیز کمک می کند تا حتی در شرایط نوری نامناسب نیز این سیستم به درستی عمل کند.
عملکرد فیس آی دی آیفون 10 حتی در شرایط نوری نامناسب نیز رضایت بخش است و این سیستم امنیت بسیار بالاتری نسبت به سیستم های تشخیص چهره دو بعدی دارد.
Animoji
ویژگی تشخیص سه بعدی چهره آیفون 10 به اپل کمک کرده تا به واسطه همین سیستم حرکات صورت را روی ایموجی ها شبیه سازی کند و آن ها را به انیمیشن تبدیل کند که اپل نام این قابلیت را انیموجی (Animoji) گذاشته است. البته تمام حرکات صورت هنوز روی ایموجی ها کار نمیکنند اما تا حد زیادی اپل توانسته حرکات صورت را روی آن ها شبیه سازی و آن ها را به ایموجی هایی اختصاصی برای هر کاربر تبدیل کند که به سادگی کاربر بتواند به ضبط حدود 10 ثانیه انیموجی بپردازد و از آن در بخش های مختلف به عنوان ایموجی استفاده کند.
سیستم عامل و میانبرها
اپل در WWDC 2017 از نسخه جدید سیستم عامل موبایلش با عنوان iOS 11 رونمایی کرد که تغییرات نسبتا زیادی به جهت رابط کاربری و عملکرد با نسخه قبلی این سیستم عامل دارد و قابلیت هایی به آن اضافه شده از جمله اینکه بالاخره در iOS نیز همانند اندروید می توان از بخش میانبرها اینترنت همراه را روشن یا خاموش کرد.
اما تعامل با iOS 11 در آیفون 10 با دیگر آیفون ها فرق می کند و از آن جایی که این دستگاه به کلید فیزیکی هوم مجهز نیست نحوه دسترسی به برخی بخش ها تفاوت داشته و برخی میانبرهای اضافه در آن تعبیه شده است. اگر از سمت راست بریدگی صفحه نمایش انگشت خود را به پایین بکشید بخش میانبرها که پیش از این در آیفون ها با کشیدن انگشت از پایین صفحه نمایش به بالا امکان پذیر بود نمایش داده می شود. اگر همین کار را از سمت چپ بریدگی صفحه نمایش انجام دهید بخش نوتیفیکیشن ها برایتان باز می شود.
برای باز کردن بخش مالتی تسکینگ نیز باید از بخش پایین صفحه نمایش انگشتتان را به بالا بکشید و چند ثانیه نگه دارید تا مالتی تسکینگ باز شود. برای بیرون آمدن از اپلیکیشن ها نیز همین فرآیند بدون مکث به کار برده می شود. همچنین می توانید با جا به جا کردن انگشتتان به چپ و راست در پایین صفحه نمایش بین اپلیکیشن های باز سوییچ کنید.
شاید در بار اولی که از آیفون 10 استفاده می کنید حفظ کردن تمامی این میانبرهای دسترسی برایتان کمی مشکل به نظر برسد اما به مرور به این میانبرهای دسترسی عادت خواهید کرد.
سخت افزار
اپل هر ساله چیپست سری A خود را برای آیفون ها به روز می کند و امسال نیز این کار را انجام داده و این چیپست که با همکاری کمپانی TSMC تایوان تولید می شود حالا بخش های اختصاصی بیشتری از جمله پردازنده گرافیکی ساخت اپل دارد.
نام سری جدید چیپست های اپل برای آیفون های 2017 چیپست A11 Bionic است که با معماری 64 بیتی و فناوری 10 نانومتری ساخته شده است. یک پردازنده 6 هسته ای وظیفه پردازنده مرکزی آیفون 10 را بر عهده دارد که 2 هسته آن برای عملکرد کلی و 4 هسته آن برای فعالیت های سنگین در نظر گرفته شده است. اپل برای اولین بار در آیفون ها پردازنده گرافیکی را خودش دیزاین کرده است و بر اساس معماری PowerVR Rogue و فناوری 10 نانومتری پردازنده گرافیکی 3 هسته خود را ساخته است.
این سیستم 25 درصد عملکرد بهتری نسبت به چیپست A10 Fusion در آیفون 7 دارد.
ریز پردازنده M11 نیز وظیفه کنترل اعمال حرکتی آیفون 10 را بر عهده داشته و Neural engine نیز به ساختار واقعیت افزوده آیفون 10 کمک می کند. آیفون 10 به 3 گیگابایت حافظه رم نیز همانند آیفون 8 پلاس مجهز شده و برای این دستگاه نیز اپل دو کانفیگ حافظه داخلی 64 و 256 گیگابایتی در نظر گرفته است.
عملکرد کلی و نتایج بنچمارک ها نشان از بهینه سازی بسیار بالای سخت افزار و نرم افزار آیفون 10 و عملکرد سریع این دستگاه داشته و آیفون 10 سخت افزار بسیار قدرتمندی دارد.
باتری
اپل از یک باتری 2716 میلی آمپر ساعتی لیتیوم یونی در آیفون 10 استفاده کرده و عنوان کرده که 2 ساعت شارژدهی بیشتری نسبت به آیفون 7 1960 میلی آمپر ساعتی دارد. به گفته اپل این گوشی تا 13 ساعت در حالت پخش مداوم ویدیو و متصل بودن اینترنت دوام می آورد و در حالت استفاده وب گردی نیز 12 ساعت شارژدهی خواهد داشت.
اما نتایج تست ها حاکی از آن است که این دستگاه تا حدود 10 و نیم ساعت در حالت پخش مداوم ویدیو و حدود 9 و نیم ساعت در حالت وب گردی شارژدهی می کند که این میزان شارژدهی حدود 30 درصد کمتر از آیفون 8 پلاس و گلکسی اس 8 پلاس است.
اپل همچنین آیفون 10 را نیز مثل آیفون 8 و 8 پلاس به شارژ وایرلس مجهز کرده که البته برای آن نیاز به تهیه جداگانه شارژر وایرلس خواهید داشت.
به وسیله خریدن یک تبدیل USB-C نیز می توان از ویژگی شارژ سریع این آیفون استفاده کرد که تا 50 درصد شارژ را در 30 دقیقه امکان پذیر می کند. اما نکته منفی این موضوع تهیه مبدل USB-C و پرداخت هزینه جداگانه برای استفاده از این ویژگی است که در خیلی از کمپانی ها نظیر سامسونگ و ال جی این قابلیت از قبل در دستگاه تعبیه شده و نیازی به هزینه اضافه نیست.
شارژدهی باتری آیفون 10 نسبت به آیفون های دیگر علی رغم ظرفیت بیشتر باتری شارژدهی کمتری دارد که این موضوع می تواند به پردازش پیکسل های بیشتر صفحه نمایش و سیستم تشخیص چهره سه بعدی مربوط باشد اما در مقایسه با رقبایی مثل گلکسی اس 8 میزان ظرفیت کمتر باتری و شارژدهی کمتری دارد.
جمع بندی
اپل معمولا همیشه جزو کمپانی های پیشرو در عرصه موبایل بوده و بسیاری از قابلیت ها نظیر فناوری لمسی سه بعدی یا تشخیص سه بعدی چهره را این کمپانی در عرصه موبایل رونمایی کرده و علاوه بر آن همیشه از بهترین متریال در ساخت دستگاه هایش به عنوان دستگاه هایی پریمیوم استفاده کرده که آیفون 10 نیز از این قاعده مستثنا نیست.
اما از این موارد که گذر کنیم آیفون 10 چند مشکل بزرگ از جمله بریدگی اذیت کننده صفحه نمایش (هنگام کار با تصاویر و دیدن ویدیو)، وزن نسبتا زیاد نسبت به قد و قواره کوچک، نداشتن جک 3.5 میلیمتری هدفون استاندارد و شارژدهی نسبتا کم باتری و همچنین بهره نبردن از ویژگی شارژ سریع بدون خرید مبدل دارد.
محدودیت های نرم افزاری اپل هم که سال هاست وجود دارد و کاربر باید با این محدودیت های سیستم عامل iOS از جمله محدودیت هایی هنگام اتصال یک آیفون به یک دستگاه کامپیوتر غیر مکینتاش یا عدم دانلود مستقیم موارد مختلف بدون نرم افزارهای واسطه و همچنین محدودیت هایی خاص ایران از جمله ارور 1009 یا نداشتن زبان فارسی برای رابط کاربری دستگاه دست و پنجه نرم کند.
گذشته از این موارد قیمت آیفون 10 نیز از 1000 دلار آغاز می شود و باعث می شود تا این محدودیت ها در کنار قیمت بسیار بالای این گوشی بیش از پیش پر رنگ شوند و قطعا اپل به عنوان یک تولید کننده بزرگ در بازار گوشی های هوشمند باید تمهیدات بهتری برای رفع این موارد بیاندیشد.
اپل نام بزرگی است که باعث شده بسیاری از کاربران این محدودیت ها را نادیده بگیرند و بهای نام این کمپانی را پرداخت کنند. اگر شما نیز یکی از همین کاربران هستید و حاضر به پرداخت بهای این نام علی رغم تمام محدودیت های آن هستید در خرید آیفون 10 شک نکنید و در صورتی که یک گوشی با محدودیت های کمتر و مشابه امکانات سخت افزاری آیفون 10 و همچنین قیمت کمتر می خواهید گوشی های برندهایی نظیر سامسونگ، ال جی، سونی، هوآوی و… انتخاب های بهتری برای شما خواهند بود.
جدول مشخصات آیفون 10 (آیفون X) اپل - Apple iPhone X | |
---|
مشخصات کلی | |
تعداد سیم کارت: | یک سیم |
نوع سیم کارت: | نانوسیم |
ابعاد: | 7.7 × 70.9 × 143.6 میلیمتر |
وزن: | 174 گرم |
بخش پردازش | |
چیپست (Chipset): | Apple A11 Bionic |
پردازنده مرکزی (CPU): | Dual-Core Monsoon + Quad-Core Mistral CPU |
فرکانس پردازنده: | 2.74 گیگاهرتز |
پردازنده گرافیکی (GPU): | Apple Three Core |
بخش حافظه | |
حافظه داخلی: | 64 - 256 گیگابایت |
حافظه رم (RAM): | 3 گیگابایت |
کارت حافظه خارجی: | پشتیبانی نمی کند |
صفحه نمایش | |
اندازه صفحه: | 5.85 اینچ |
نوع صفحه نمایش: | Super AMOLED با فناوری Super Retina HD Display |
رزولوشن صفحه: | 1125 × 2436 پیکسل |
تراکم پیکسلی: | 458 در اینچ |
نسبت صفحه: | 19:5:9 |
نسبت تضاد (Contrast Ratio): | 1.000.000:1 (انتخابی) |
درصد صفحه نمایش به بدنه: | 82.9 درصد |
قابلیت های صفحه نمایش: | صفحه نمایش با محافظ Oleophobic coating و Ion-strengthened glass برای جلوگیری از ضربه و خط و خش، قابلیت دریافت ۱۰ لمس همزمان True-Tone Display نمایش رنگ ها به صورت طبیعی |
دوربین پشت | |
کیفیت عکسبرداری: | دو دوربین 12 مگاپیکسل |
کیفیت فیلمبرداری: | قابلیت فیلمبرداری با کیفیت ۲۱۶۰p با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه |
فلش: | دارد (دوگانه) |
قابلیت های دوربین: | قابلیت ثبت موقعیت مکانی (Geo-tagging) ، قابلیت عکاسی پاناروما، قابلیت عکاسی HDR، قابلیت تشخیص چهره، قابلیت فوکوس دستی |
دوربین جلو (سلفی) | |
کیفیت عکسبرداری: | ۷ مگاپیکسل |
کیفیت فیلمبرداری: | قابلیت فیلمبرداری با کیفیت ۱۰۸۰p با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه |
سایر قابلیت های دوربین جلو: | تشخیص چهره و بدن، HDR خودکار، لرزش گیر خودکار، حالت پرتره، فلش رتینا و پشتیبانی از ویژگی Animoji |
راه های ارتباطی | |
نسخه بلوتوث: | 5.2 A2DP |
مشخصات شبکه اینترنت همراه: | 2G، 3G، 4G |
مشخصات شبکه WiFi: | Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, hotspot |
ان اف سی (NFC): | دارد |
سیستم عامل | |
نام سیستم عامل: | iOS |
نسخه سیستم عامل: | 11 قابل ارتقا به نسخه های بالاتر |
باتری | |
نوع: | باتری غیر قابل تعویض لیتیوم – یون |
میزان ظرفیت: | 2716 میلیآمپر ساعت |
سنسورها | - تشخیص سه بعدی چهره - حسگر مجاورت - gyroscope - compass - barometer - accelerometer |
وسایل داخل جعبه دستگاه | شارژر کابل هدفون تبديل Lightning به جک 3.5 ميليمتري صدا دفترچه راهنما
|
تصاویری از آیفون 10 (آیفون X) اپل – Apple iPhone X